Khamis, 1 Oktober 2015

Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua
Give Away yang ditunggu tunggu oleh cik en dan sponsar sponsar cik en akan bermula pada 1/10/2015 sehingga 30/10/2015
Hadiah bernilai lebih dari RM 1000 boleh dimenangi dengan penyertaan 18 sponsar untuk 28 orang peserta yang bertuah. Mungkin anda salah seorangnnya. Jadi apa tunggu lagi, mari mencuba dengan join Giveaway Nurfuzie Dot Com #1 ini dengan syarat yang sangat mudah.
Kalau sertai Insyallah rezeki itu ada, Kalau tidak sertai sudah tentu rezekinya tiada
Ini syarat yang perlu untuk menjadikan rezeki itu jadi kenyataan


1. Buat satu entry bertajuk " Giveaway Nurfuzie Dot Com #1"

2. Follow  dan like semua sponsar dibawah ini  dan copy html dan paste di HTML entri korang :

Follow Blog
Nurfuzie , Julia Jamaludin , Lisa Hlovate , Along , MrsYatie , KhalidKyle , Shad , Nona , Farah , Athirah Diyana , Ejulz , Addin , Nik Ainaa , KawaidesuConcept , Emy Amelia , Irrayyan , Sporting Mummy , SayidahNapisah

Follow Instagram
Nurfuzie , Lisa Hlovate , Along , Shad , KhalidKyle , Athirah Diyana , Ejulz , Nik Ainaa , KawaidesuConcept , Nona , Emy Amelia , Marsha farprettybylh

Follow Twitter


Follow Google+


Masukkan Dalam Bloglist
Farah , MrsYatie , Addin , Irrayyan , SayidahNapisah

Fanpage

Nurfuzie.com
Along Maisuri
Shad
Ejulz
Farprettybylh
Kawaidesu Concept
Sayidah Napisah
Emy Amelia
Carehappytips
Jeragat LESS? Seronok
Follow
Cahaya Farah
Irrayan

3. Publish dan letakkan link entri tersebut di komen entri  Giveaway Nurfuzie Dot Com #1 sahaja

Tarikh Give away ini bermula 1/10/2015 sehingga 30/10/2015.

SENARAI PESERTA









Jom terjah blog AM

Korang nak baca....
- LeoRa Fragrance
- Tips Kesihatan
- Tips Kesihatan Lelaki MASKULIN
-Tips Kesihatan Wanita SEKSI
-Tips Ibu Mengandung Comel..

Artikel Terkait

33 comments

tak berkesempatan lagi nak promote GA ni. insyaALLAH soon

Hihihi..Slow2 kayuh..Masa panjang GA nie..

Sama2..dah ubah kod html yang lama kepada yang baru..

Hai sis KG.. Nama sahaja xpe..jgn org ya gojes juga..apa makna gojes??hahaha

JOM JOIN GA NI.RM200 MENANTI ANDA!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

Mimi Singgah Mlm Sini Sambil Lepak2..Dari GA Yg Sama..Jemput Datang Ke BlOG Mimi..

http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html#.VhPeO-yqqko

Semoga Berjaya ..Hehe

Hai mimi...
Terima kasih singgah...

Singgah dari GA sama, semoga berjaya :D
http://www.syahidahfadilah.com/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Singgah bw kat sini

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

Blogwalking dari amy (salah seorang penaja giveaway ini)
Semoga Berjaya ^_^

GIVEAWAY 1K Nak Tamat Dah

Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.... Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)

Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000 (30oct)

Fuyooo !!! Giveaway by Mama Darwiish (31Oct)

Singgah cuci mata sini , sambil tu nak wish all the best ! Semoga dimurahkan rezeki :D

http://theathra.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

salam..
Dari segmen Nurfuzie
http://www.kisahsidairy.com/2015/10/give-away-nurfuzie-dot-com-1-bernilai.html
Good Luck tau !!

dari ga yg sama
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html ....

salam,saya dtg dri segmen yang sama jom ke blog sya pulk..^^

http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2015/09/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

tahniah cik en dan sponsar ucapkan. Sila tuntut hadiah anda (Jika sudah tuntut abaikan) sebelum 8/11/2015

Jemput singgah blog Nurfuzie.com

Dari giveaway yang sama..jemput join giveaway kita pula yer.. http://mawarberduri4147.blogspot.my/2015/10/giveaway-my-birthday-by-afiqah.html

Cik en datang dari list peserta http://www.nurfuzie.com/2015/10/give-away-nurfuzie-dot-com-1-bernilai.html untuk menunaikan janji untuk bw dan follow blog yang cik en tidak follow. :)


EmoticonEmoticon